Hoofdmenu

Workshops

Zelf-zorg en burnout preventie 

Leef met de seizoenen mee

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Jij bent uitgenodigd om deze Lente jouw eigen dromen en groei processen te onderzoeken, en als je wil, delen.

Groep support helpt om innerlijke support te inspireren. Wij hebben elkaar nodig om te accepteren waar wij zijn, en daar vandaan stappen te nemen. Samen houden wij kritiek en verwachtingen buiten de deur.  

De informatie over de seizoenen is oer oud, niet alleen uit de Oosterse tradities. Eenheid van mens en natuur is de bron van alle  tradities. Toch deze informatie kan alleen form vinden in onze innerlijke wereld, in het nu. Deze lente  vindt plaats  in onze leven, visie, dromen, en net zoveel in onze beperkingen en struiken blocken.

Ervaringsgerichte leer: Iedere seizoen onderzoeken wij de bijhorende emoties, organen, meridianen, leven’s phasen en gedrag’s patronen. Speciaal aandacht besteden wij op de spirituele dimensie van de Seizoen. Daar liggen allebei de meest geneesings kracht en de minst onderzoek in onze zorg systeem.

In de Lente wij zijn nieuwsgierig naar de Lever, de lever’s verband met tussen anderen dromen, visie, strategish plannen, assertiviteit, grenzen stellen, toekomst orientatie en groei. Voor ieder van ons is  het helende reis totaal anders. Wij werken met t.a. beweging, meditatie, NLP, Qi Gong, dieet, lichaamswerk. 

Waar en wanneer: De Kapelweg, Amersfoort: Zaterdag 16 Maart, 2 tot 5 uur. 6 deelnemers. Kosten: €50
Princengracht 723, Amsterdam: Zaterdag 6 April: 2 tot 5 uur. 6 deelnemers. Kosten € 50
Aanmelden per telefoon: Katerina Panagiotopoulou 06 30159932. vragen stellen kan via e-mail: katerina@pantcm.nl